Početni sastanak CULPOL projekta i sastanak radnih grupa

8. – 9. prosinca 2016. godine;

Biblioteka IRMO i Galerija Klovićevi dvori


U rujnu je započeo rad na dvogodišnjem Jean Monnet projektu ‘EU kompetencije i nacionalne kulturne politike: kritički dijalozi’ (CULPOL) koji koordinira Odjel za kulturu i komunikacije, IRMO. Početni sastanak projekta CULPOL održat će se u četvrtak, 08. prosinca 2016. godine s početkom u 15:30h u prostorijama Instituta za razvoj i međunarodne odnose (IRMO).

Projektom se nastoji potaknuti bolja suradnja hrvatskih istraživača koji se bave kulturnim politikama u akademskoj i kulturnoj zajednici te proširiti interes za EU teme među mladim istraživačima i civilnim društvom koji se bave kulturom.

Uz predstavljanje koncepta projekta, planiranih aktivnosti i organizacijskog tima, jedan od glavnih ciljeva uvodnog sastanka je upoznavanje projektnih suradnika, i dogovor o mogućim suradnjama na projektu i projektnim aktivnostima.

U partnerstvu s Ministarstvom kulture, dana 09. prosinca 2016. godine s početkom u 10:00h u prostorijama Galerije Klovićevi dvori, organizirat će se jednodnevni sastanak radnih grupa na temu Program ‘Europska prijestolnica kulture’ i lokalne kulturne politike.

Za više informacija o projektu i planiranim događanjima pratite web stranicu projekta culpol.irmo.hr ili nam se obratite na e-mail: culpol@irmo.hr.

Kick off i stakeholders group program

Ostali materijali:

CULPOL Kick off meeting and ECOC SG meeting-report

The presentation of the CULPOL project


irmo-logo                 min_kulture_logogalerija_klovicevi_dvori_logo

Comments

comments